property investment convention 2011


6 dan 7 Ogos ini saya akan menghadiri Property Investment Convention 2011 di Gardens Hotel, Kuala Lumpur.
Sebenarnya saya peminat Milan Doshi.
buku2 beliau memang saya baca.
Last sekali bertemu beliau adalah pada hujung tahun lepas dalam satu sesi minum petang istimewa bersama beliau, Dr Peter Yee, Gerard Kho dan beberapa lagi orang2 yang berpengalaman salam pelaburan hartanah.

Itu sebab bila saya dapat tahu pasal konvensyen ni, saya terus tertarik untuk hadir.
tengok heading dia.. ok gak

Will the property bubble burst this year?
Where is the property market heading to?
Is the Property Market going up, down or sideways?

Kena pulak ada promosi buy 1 get 1 free tiket.
apa lagi... hehehehe...
saya pakat dengan auction queen kita lah, ctfarazila.

kalau ada yang berminat nak attend, pendaftaran masih dibuka.

Boleh baca lebih lanjut berkaitan konvensyen tu di laman web mereka

atau di laman FB mereka

Kenapa kena attend?
sebab sebagai pelabur hartanah, jangan ingat apa yg kita tahu tu dah cukup.
kita kena sentiasa update diri kita dan belajar dengan menyertai seminar2, persidangan, baca buku dan apa juga yg sentiasa memberi ilmu kepada kita.
Jangan terlalu kedekut untuk melabur pada diri sendiri kerana hasil pelaburan itu jauh berpuluh2 lipat kali ganda dari modal pelaburan diri sendiri itu.

bukan program ni je, seminar2 oleh Property & Co, abangensem, tuanbri, azizi ali, milan doshi, renesial leong dan yang lain2 memang sangat bermanfaat.


kawan2, promosi buy 1 get 1 tu masih lagi terbuka sehingga esok, 27 julai 2011.

seorang kawan saya berminat nak hadir konvensyen ni dan sedang mencari partner untuk kongsi duit tiket.
yelah.. dah beli 1 dpt 2 tiket kan.. so elok lah 2 orang pakat kongsi beli 1 tiket.
so kalau ada yang berminat, boleh emel kawan saya cepat2 sementara peluang masih ada.
contact dia di alamat emel izruddinshah@gmail.co​m atau kambingselam@yahoo.com

so, kepada sesiapa yang akan pergi konvensyen ni, selamat bertemu di sana yaaaaa
0