pilih-pilih lagu untuk 2 hari lagi

Sharing Session Property & Co lagi dua hari lah...wahhh
sabtu pagi2 pukul 9 ia akan bermula..

so sejak semalam saya mendengar, memilih dan menyusun lagu2 untuk digunakan semasa sesi itu nanti.
hehehe... rasanya saya paling layak untuk tugas ini sebab saya paling gemarkan muzik antara kawan2 lain..
sebenarnya untuk sesi sebelum ni dah ada dah lagu2 gempak yang saya pilih khas.
fail2 lagu tu saya simpan dalam pen drive saya dan notebook saya
sekali notebook saya slow giler... mcm nak mati.
so saya clearkan folder lagu tu dengan alasan, ada backup dalam pen drive
sekali pen drive hilang pulak daaaa.....
puas cari tak jumpa...
so, nampaknya terpaksa lah saya kumpul semula dan tambah pula dengan lagu2 lain supaya lebih meriahhh

untuk peserta, jangan bimbang..
jika anda peminat pop, ada lagu pop untuk anda
jika anda peminat r&b, fuyooo.. banyak giler lagu r&b sebab saya peminat r&b jugak
jika anda peminat hip hop, hehehe... mana saya boleh tinggal...
jika anda peminat lagu berentak latin dan jazz pun ada tau..
jika anda peminat lagu etnik seperti saya.. ada jugakk....
lagu waltz pun ada saya selitkan.. sempena muzik rasmi propertywaltz..

hm... so far dlm senarai saya yang tak ada lagu cha cha, blues, world music, lagu hindi... k-pop pun takde... hehehehe

jadi bersedia lah untuk mendengar seleksi lagu2 yang saya pilih khas nanti..

eh eh.. jgn silap.. session ni memang berkaitan hartanah.. bukan konsert..

alang2 mood muzik, saya nak kongsikan lagu ini dan liriknya untuk anda

saya tujukan kepada semua kawan2 yang mendaftar sesi sabtu ni serta untuk nicole, fara dan abengensem.. mari kita dengar yea.....
(tak minat pun dengar je la.. kasi heppi dan kasi up semangat nak gi sabtu ni... heeeeeee...)


FIVE - Keep on movin'




I woke up today with this feeling
That better things are coming my way (way)
And if the sunshine has a meaning
Telling me not to let things get in my way

When the rainy days are dying
Gotta keep on, keep on trying
All the bees and birds are flying (ahh ahh ahh)
Never let go, gotta hold on in
Non-stop 'til the break of dawnin'
Keep on movin' don't stop rockin' (ahh ahh ahh)

Get on up when you're down
Baby, take a good look around
I know it's not much, but it's okay
Keep on moving anyway

Feels like I should be screaming
Trying to get it through to my friends
Sometimes it feels that life has no meaning
But I know things will be alright in the end

When the rainy days are dying
Gotta keep on, keep on trying
All the bees and birds are flying (ahh ahh ahh)
Never let go, gotta hold on in
Non-stop 'til the break of dawnin'
Keep on movin' don't stop rockin' (ahh ahh ahh)

Get on up when you're down
Baby, take a good look around
I know it's not much, but it's okay
Keep on moving anyway

When the rainy days are dying
Gotta keep on, keep on trying
All the bees and birds are flying (ahh ahh ahh)
Never let go, gotta hold on in
Non-stop 'til the break of dawnin'
Keep on movin' don't stop rockin' (ahh ahh ahh)

Get on up when you're down
Baby, take a good look around
I know it's not much, but it's okay
Keep on moving anyway

Get on up when you're down
Baby, take a good look around
I know it's not much, but it's okay
Keep on moving anyway
5