Hari pertama property & co

hari pertama property & co alhamdulillah berjalan dengan lancar.
rohaniah noor tu walaupun neves still boleh bercakap sampai kering tekak
nicole tu pulak walapun blank nak buat exercise tapi main aci kelat jemput rohaniah noor ke depan.
pagi2 sabtu yang hujan.. peserta pun sesat2 nak jumpa tempat
tapi tetap program dapat berjalan..
makanan pun boleh tahan sedap.
kari ayam dia best.. sayur pun banyak sedap2.. woohoooo.. sesuai utk orang diet.. hehehe

malam tadi pulak larian pun berjaya
5 km larian dapat di selesaikan dalam masa 37 minit.
alhamdulillah.. larian terakhir sebelum ramadhan..

sekarang ni hari ke2 sharing session property & co masih berjalan.
siti farazila dengan rumah lelongnya.. heeee....
petang ni abang ensem akan datang memperagakan kehensemannya..
lepas tu malam ni dier akan lead majlis tengok anak bulan ye...
hm... tak sia2 jemput abang ensem,,, hehehehe
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog