esok yang mencabar

esok memang sangat mencabar
sebab pagi2 lagi sharing session property & co bermula.
ehem ehem... nak kena bercakap 4 jam.. aduh....
kena buat senaman tekak la macamni...



petang pulak lepas abis session dalam pukul 6, saya kena cepat2 gerak ke putrajaya
sebab ada The Shape Night Run
wowweee...
yang tak bestnya masa nak daftar, pendaftaran kategori 12 km dah penuh. dh ditutup.
jadi terpaksalah daftar kategori fun run je.. 5 km...
:(
larian start 8.40 mlm.. ye lah.. fun run je kan.. pelepasan paling lewat lah..



kemudian pagi2 ahad sambung balik session property & co.. fuhhh....

kalau abangensem minum revive isotonik, saya minum gatorade kaler ungu je.. hehehe

ok, kepada kawan2 property & co, kita jumpa pagi esok.
kepada kawan2 running, kita jumpa petang esok.

4