protege mcm AE ke? tak lah...

saya di Kota Bahru ni.
ada hal kerja.
sekejap lagi nak shut down dah.. letihlah..

Actually semalam seharian saya menemani kawan jalan-jalan cari rumah.
Kalau Abangensem ada protege, saya ni takde la protege... tp ada lah kawan rapat minta saya bantu dia nak beli rumah.
so saya bantu lah dia setakat apa yg mampu saya bantu.
saya teman dia berjalan2 dan survey, selain bg pandangan.
actually semalam tu dah hari kedua.
hari pertama minggu lepas tapi tak lama sgt.

Kawan saya ni saya panggil sebagai kak As.
berumur pertengahan 30an, belum pernah membeli rumah.
Tapi minat dah mula menebal dan membara apabila beliau telah mula berjangkit melayari laman web iProperty dan beberapa laman web berkaitan hartanah.
bekerja kerajaan di KL.
Tapi tinggal di Klang.
berhasrat membeli untuk pelaburan.

Melihatkan minat dia yang ikhlas nak membeli rumah untuk masa depannya, saya pun sudi membantu.
Kalau hasrat beliau tercapai, beliau dapat rumah, saya dpt perasaan puas hati kerana dapat membantu seorang lagi memulakan pelaburan hartanahnya.
untung-untung beliau sudi ditemuramah atau menyumbang pengalaman beliau di Property Virgin comlumn nanti kan.. hehehehe



hm.. malam ni letih sgt.. nanti esok saya sambung cerita ini.
:)

Sementara tu, jangan lepaskan peluang menyertai sharing session How to make money in property investment: a Fast Track oleh Property & Co.
Ada harga istimewa untuk early bird sebelum 15 Jun ini.


boleh contact saya di propertywaltz@gmail.com untuk book seat anda dan maklumat lanjut.
:)

Selamat malam semua..

Windows is shutting down... zzzZZZzzzzz

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog