Penceramah paling hensem?

Wowwww... apabila abang ensem mengumumkan tawaran mini seminarnya.. berpusu2 orang nak register.
Ye lah kan.. penceramah property investment paling hensem siapa nak lepaskan...
sebab lepas seminar leh tangkap gambar dan dptkan sign autograf...

antara yg memohon utk join tu termasuklah saya.. tapi malangnya nama saya telah kena reject.. aduhhhhh
mentang2 la abang ensem nak pilih 20 org je dari 38 maka budak pompuan perasan korean ni telah kena reject... huhuhuhu

kalau saper yg rasa dier punya pujukan rayu kaw dan boleh cairkan abang ensem utk terima dia ke seminar ni nanti, boleh la try contact abang ensem ye... hehehehe

boleh baca entri mini seminar ni kat sini...

untuk abang ensem, wpun saya telah direject, saya tetap ucapkan abang ensem all the best utk mini seminar ni nanti.
lepas2 ni boleh la buat full seminar pula ye.. hehehehe
dan boleh lah selit nama saya dlm tu.. huhuhuhu

Caya lah geng blogger Property Investment!
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog