demam exam

saya sedang demam minggu peperiksaan sekarang.
semalam pagi satu paper.. paper paling susah.. bengong kepala otak dibuatnya.
next, isnin depan satu paper... then awal mei nanti...
so, terpaksa lah memerlahankan aktiviti blogging buat sementara sebab kesuntukan masa dan sebab rumah member tempat saya berkampung study tu takde streamyx wi fi..
so terhad sedikit la masa utk akses internet. kena tumpang nbook dier, akses guna wireless broadband dier je.

tp sibuk mana pun semalam lepas exam saya sempat lagi pergi shopping.
tenant rumah unipark member tu minta rak kasut. sebab ada byk kes kecurian kasut wpun di depan pintu dlm kawasan bergril.
pencuri tarik kasut guna dawai sampai ke tepi gril, then terus paw.
hm.. kalau nak buat jahat, panjang aje akalnye kan...

lg, mereka minta meja kecik utk letak barang2 yg dimasak. sebab katanya meja kitchen cabinet tu pendek. dah letak pinggan dan ketuhar microwave, dah takde ruang.. huhuhu

so semalam saya shopping 2 barang ni la.. rak kasut rm99 beli dr kedai perabot yang saya biasa beli.
meja plastik tu rm60. meja mcm kat kedai makan tu... simple je...

malam ni lari kejap lepas letih study, nak gi hantar barang...

ni pemandangan kereta angkat barang smlm.. jgn tak percaya... drivernya perempuan yg comell tau.. hehehehe



ni pulak pemandangan saya dan kawan2 study... hahaha... kalau tgk jumlah buku atas lantai tu , mmg layak dpt A++++ lah...


Kepada kawan2 budaklaw saya: mazni, anim, huda, mayah, che mak dan shahril... good luck.. Gambatte!! Chaiyok chaiyok!

Last sekali mari release tension dengar lagu korean comel ni... OST my love patzzi.. tajuknya Sweet Dream


6