kasi settle semua...


hm.. saya nak refinance rumah saya di vista angkasa.
bank lama, alrajhi dah advice lawyer saya, kak hazlin utk bayaran penyelesaian pinjaman lama.
yg bestnyer al rajhi ni... tiada lock in period. so walaupun baru beli tak sampai 3 tahun, saya dengan tidak bersalah refinance rumah ni tanpa dikenakan penalti.. hehehehe

alrajhi suruh saya settlekan cukai pintu, cukai tanah dan maintenance tertunggak sebelum boleh tutup buku pinjaman tu.
cukai tanah mmg tiada masalah sebab mmg bayar kat JMB kan. cuma cukai pintu dan bayaran maintenance sahaja la kena settle.

jumaat lepas dah settlekan bayaran maintenance.. so tinggal cukai pintu sahaja nak kena settlekan segera.

Pejabat JMB Vista Angkasa. entah kenapa saya nampak kerani tu macam muka blogger ctfarazila... kerani tu ada bakat kalau jadi adik dier.. hehehehe
3