Kami bersemangat dan menghitung hari



Wahhhhh...
Lagi beberapa hari sharing session HOW WE MAKE MONEY FROM PROPERTY INVESTMENT: A FAST TRACK akan berlangsung.
Sabtu dan Ahad ini di International Youth Club, Bandar Tun Razak, KL.
Bilik Sakura.

saya dan kawan2 blogger sudah bersemangat membuat persediaan.

Sesi ini kecil sahaja... kami cuma ingin bertemu dgn kawan2 pembaca blog dan berkongsi dengan mereka pengetahuan kami yang ada di antaranya susah nak diceritakan di blog.

Ya, pada asalnya kami nak buat session ni hanya utk kawan2 terdekat sahaja.. namun tiba2 kami terfikir, apa salah nya buka sedikit untuk pembaca-pembaca blog yg lain yang selama ini sudi singgah di blog kami.

Walaupun kehadiran anda di blog saya ini mungkin secara terang-terangan melalui komen.. atau melalui diam-diam ubi berisi.. sebenrya amat saya hargai.

Ada yg masih menghantar emel kepada saya.. kenapa saya tiba2 mendiamkan blog ini..
hm.. nanti akan saya ceritakan.
namun demi minat yg mendalam pada hartanah, saya sebanrnya tidak berdiam diri..
tetap ada aktiviti berkaitan.

hm.. tak sabar nak bertemu kawan2 semua sabtu ahad ini.
sesi nanti adalah satu sejarah besar kepada saya dan kawan2 blogger lain sebab ini pertama kali kami melakukan sesi sebegini.

So setakat ini kami masih ada limited seat lagi utk sesiapa berminat.
Sesiapa yang biasa attend seminar hartanah, mereka tahu harga sesi ini mmg tak munasabah.
Sebab ini bukan preview tau.. ini sesi penuh 2 hari 8 jam sehari.
Siap dengan minum pagi, makan tengahari dan minum petang.
Memang harga yang terbaekkkk la...

Kami ada banyak hand out nak dikongsikan.
Kami ada banyak cerita nak disampaikan.

Doakan saya dan kawan2 dapat organise sesi ini sehabis baik.
Kami mahukan sesi santai yang sungguh informatif tetapi menyeronokkan.

Boleh baca maklumat lanjut sesi ini di sini ye


(sign tu ada silap sikit.. sepatutnya Property & Co bukan Property.Co
tapi kami dah minta dibuat pembetulan.. so takde masalah....)


Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog