domain 4 launching tomorrow

tomorrow, Domain 4 @ neocyber will be launched.


this time, the price going crazy..

actually cyberjaya new project's price are all crazy now.


for Domain 4, there are 4 types

Type A: 1 bedrooms. 599 sqft. 2 sqft less than domain 3.

price starts from 239K


Type B: 2 bedrooms. 753 sqft.

Price starts from 290K


Type C: Studio unit. 549 sqft. less 1 sqft from Domain 3.

Price starts from 223K


Type G: Duplex. (wahh.. duplex return to neocyber... )

Price starts from 255K


There are 7% Bumi discount for the first 48 units and early bird discount of 3K. However, early bird is not available for duplex unit.


The price is a big increased form the last Domain 3 launching price.

However, if you compare the price per sqft, Domain 4 is still cheap compared to Garden Plaza, Shaftsbury and the record breaking expensive, D'Pulze.

Compared to Serin? i am not so sure.. haven't research on Serin yet.


If you interested, you can go to the launching tomorrow at the Neocyber Sales Office, Neocyber.

Any enquiries, can call Kenny 012-6694319 or faizal 012-2484995 or hendra 013-3954102

the buyer get buyer is still available. Quote the name of rohaniah noor to share the commission 50-50.

:)


Share:

4 ulasan:

Azizan berkata...

banyak nye projek kat cyber..Domain, Garden Plaza, Shaftsbury, D'Pulze, apartment kat selangor science park 2, SymphonyPark (affordable homes), hostel apartment, Symphony Hills, myDiva (villa @Perdana Lakeview East)

agak2 2013 nanti ada unit yg tak laku utk sewa....

yg paling murah Symphony Park...starting 120K...tu yg agak muskil sebab lain2 sumer mahal2 belaka

eun-young berkata...

hm.. bab 2013 tu susah nak ramal..
mmg byk property baru naik.. baik apartment, soho, kedai dan bangunan pejabat.
nampak kenaikannya setara.
jgn lupa, shopping complex pun dah nak naik. ada desas desus kata tgv nak masuk.
kita tgk la nanti macamana..
symphony park pulak, ada market dia sendiri. utk low budget income.
esp local people yg kerja kat pejabat2 di cyberjaya.. esp lhdn nnt.
student local pun mungkin tak perlu sewa di sri kembangan lagi..
bg pendapat peribadi saya, owner rumah di sri kembangan dan puchong yg penyewanya student di cyberjaya yg perlu risau 2013 nnt

unknown berkata...

katanya cinema nak bukak kat d'pulze

sy rasa SK still jadi pilihan student/ pekerja dr cyber & putra sebab lebih murah berbanding cyber

btw sy pun pindah dari cyber ke SK sebab sewa 1 bilik kat cyber boleh sewa 1 rumah kat SK...huhu

ape pun wait n see je la kan

eun-young berkata...

hm.. tp sya rasa sewa symphony park nnt dah murah.. sebab dier bukan kondo.. mungkin local perople yg bajet boleh stay sana.. jimat kos transportation, esp yg takde kenderaan sdr. tp ni pendapat dan jangkaan saya la..

sewa kat sri kembangan esp kawasan equine mmg murah. tu sbb saya pernah advice sorg member jgn beli apartment kat sana utk investment unless dpt harga below market value.

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog