entri terakhir

ini entri terakhir blog ini.
saya dah berazam nak tutup blog ni selepas raya puasa haritu
tp saya postpone hajat saya ke lepas exam saya
tp saya rasa bila exam dah tinggal dua tiga hari dah ni, confirm saya tak ada masa dah nak update blog.
so saya rasa biarlah saya tamatkan entri blog ni hari ni.
tp blog ni akan kekal utk satu jangka masa memandangkan ada maklumat di dalamnya yg mungkin membantu rakan2 semua
tp mungkin ada entri2 tertentu saya akan sembunyikan
in fact, mmg dah banyak entri yg saya slow2 sembunyikan pun sejak saya mula menyimpan hajat saya ni.

saya mulakan blog ni tanpa kenal sorg pun blogger property lain pd masa tu
dan pada masa tu, saya tak tahu pun ada blog yg share pengalaman dan tips psl property investment ni.
alhamdulillah.. blog ni buat saya kenal blogger lain, buat saya dapat banyak info dan ada waktunya menambah wang poket saya juga.
terima kasih pada semua yg telah meghubungi saya selama ni melalui emel
terima kasih pd yg meletakkan komen
saya sangat menghargainya

kalau ada hal penting nak emel saya, emel say ttp aktif.
cuma utk seminggu dua ni saya mungkin tak dpt balas emel segera la..
harap kawan2 faham..

hm.. kalau tangan saya gatal nak menulis, tak mustahil saya akan muncul dlm blog lain pula..
0