Emel kena hack, blog tiba2 tak wujud

Sejak jumaat petang, baru pagi ni saya buka notebook dan check emel.
terkejut saya dpt emel dr tunbri kata blog saya kena remove dan terima emel pelik2 mcm spam dr saya.
rupanya tgk dlm mailbox, dah banyak emel tendang psl spam yg 'emel saya' hantar ni..
patutla masa saya nak login gmail td, gmail bgtau ada unusual activities pd emel saya, suruh saya bg no hp utk dptkan verification code, verify balik code tu dan tukar password.

alamak.. siapa hack emel gmail saya ni?

nasib baik blog dah boleh buka semula..

maaf ye semua kerana dpt emel spam tu... bukan saya hantar.
harap tak berlaku dah lepas ni...
terima kasih kt tuanbri sebab alert saya.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog