Emel kena hack, blog tiba2 tak wujud

Sejak jumaat petang, baru pagi ni saya buka notebook dan check emel.
terkejut saya dpt emel dr tunbri kata blog saya kena remove dan terima emel pelik2 mcm spam dr saya.
rupanya tgk dlm mailbox, dah banyak emel tendang psl spam yg 'emel saya' hantar ni..
patutla masa saya nak login gmail td, gmail bgtau ada unusual activities pd emel saya, suruh saya bg no hp utk dptkan verification code, verify balik code tu dan tukar password.

alamak.. siapa hack emel gmail saya ni?

nasib baik blog dah boleh buka semula..

maaf ye semua kerana dpt emel spam tu... bukan saya hantar.
harap tak berlaku dah lepas ni...
terima kasih kt tuanbri sebab alert saya.
0