calisa residences




hm.. siapa kata takde projek baru harga kurang dr rm200k?
ada.. tp jgn la expect kat tgh2 bandar PJ, USJ, KL..

contohnya Calisa Residences ni.. harga bermula dr rm167K selepas diskaun bumiputra.
Apartment di taman mas sepang, puchong.
hm.. nama je ada perkataan sepang, tp sebenrnya di puchong.

nama developer masteron sdn bhd.
projek leasehold.
ada 4 jenis layout.
jenis a: 833 sqft, harga dr rm189K
jenis B: 1044 sqft , harga dari 220K
jenis C 775 sqft, harga dari 167K
jenis D 936 sqft, harga dari 203K
semuanya 3 bilik tidur, 2 bilik air.

kata developer, kat area situ nnt akan ada LRT.
tp adakah walking distance or not, tak tau la pulak saya
kalau walking distance, sewa mungkin boleh tinggi.

bila saya survey sikit, rupanya sales utk projek ni dah start dr thn 2007 lagi.
hm.. mesti jualan dier tergendala mcm subang andaman tu..

ok , jangkaan siap pada thn 2013.
kalau berminat boleh contact eyza 019-6664563
0