selamat pergi dan selamat pulang

sabtu baru2 ni saya dan keluarga dan juga keluarga adik ipar saya menghantar adik saya, suaminya dan anak2nya di klia.
adik ipar saya nak menyambung pelajaran di German.
buat PhD di sana selama 4 tahun..
so adik saya dan anak2nya apa lagi.. ikut sekali lah...

Penerbangan transit KLIA - Dubai - Dussedolf akan memakan masa selama 15 jam.

4 tahun tak berkumpul, kami akan terasa kehilangan geng melancong... geng cat rumah.. geng pindah rumah... dan geng gaduh.. hahahah..
dan rumah domain neocyber adik saya diserahkan kepada saya untuk menguruskannya
(aduh.. pening lah nak layan tenant iran dier yg calculative dan cerewet tu.. huhuhu...)

sedikit gambar kenangan di klia





ni pula gambar2 mereka dan rumah mereka di sana





Harga sewa rumah kalau convert ke duit malaysia sebanyak rm4000 sebulan fully furnish.
perabot design klasik.. saya kutuk, kata design mcm rumah org tua.. hehehe..

adik saya, mentanglah sudah menganggur sekarang, buka satu blog khas utk bercerita pengalaman di sana
0