cuti-cuti malaysia ke johor bahru


weekend baru2 ni saya berjalan-jalan ke JB
dengan partner domain neocyber saya, si mazni
oleh kerana mazni ada wedding dinner kena attend pd sabtu mlm ahad, jadi kami pergi Jb tak lama.
2 mlm je di sana...
hari jumaat all out berjalan-jalan.

tipu besar sangat kalau saya kata saya tak pernah ke JB
saya biasa ke sana.
saya ada 2 makcik dan sepupu di sana..
dan juga dulu saya selalu outstation ke sana.. semasa bekerja di pejabat lama dulu.

tapi untuk pergi bercuti semata-mata dengan kawan di JB, ni kali pertama.
seronok, relax..
kami melawat senibina menarik di sana, tengok wayang di city square, jalan-jalan cari makan mee rebus, lepak danga bay dan shopping baju yg kebetulan sale dan shopping ehem ehem...

hotel tempat kami stay tu walaupun namanya budget hotel tapi servis mcm 4 star.
bersih, siap dengan berus gigi dan sikat, servis housekeeping yg bagus dan dekat dengan pusat bandar.

ada rezeki, saya mau ke JB lagi
sebab saya pasti rindukan mee rebus itu lagi

ni gambar yg saya paling suka


0