Sentral Point Kajang



Setiap kali saya ulang alik ke tempat kerja, pasti akan menoleh ke site pembinaan projek komersial bercampur ni....
dalam hati tertaya-tanya...
tapi malangnya masih belum sempat singgah ke sales office dia
nampak macam menarik sebab betul2 bersebelahan dengan silk highway.
di blok sebelah iaitu di Sentral Business Park ada unikl dan bakal ada kolej new era..
pejabat kerajaan miros atau institut penyelidikan keselamatan jalanraya pun ada.


Tengok pada harga yang terpampang di pengadang projek tu ada tertulis bermula dari 12ok
hm. mungkin tu untuk unit pejabat di tingkat atas sekali.

nama projek Sentral Point Kajang.
developer adalah TKS Projects, developer yang sama dengan Sentral Business Park.
Nak cerita lebih pun tak boleh sebab tak dpt singgah lagi
tgk kat website nyer pun tak ada banyak info


hm.. nantilah.. dah melawat nanti saya cerita semula
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog