Ilham Apartment untuk dijual



sebelum ni saya pernah maklumkan officemate saya nak jual apartment nya di Ilham apartment, tapi ada seorang lagi pembaca blog saya pula yg nak jual.
Dia minta saya war2kan di sini.

Ilham Apartment, seksyen U2, TTDI Jaya, Shah Alam
Dia nak jual RM130K.
keluasan dlm 750 sqft.. freehold kalau tak salah saya
Rumah ni dah siap ada built-in kitchen cabinet, built in wardrobe utk semua bilik dan built in tv cabinet.
tp nak letak gambar kitchen cabinet tu tak dapat la pulak hari ni sebab saya misplaced external hard disc saya...
:(
rumah ni juga siap dengan 1 open car park.

Kalau yg nak beli utk investment, market sewa boleh tahan.
Target penyewa adalah student poli, student PTPL dan pekerja di Shah Alam.
kena pulak kampus MSU dah nak siap.
Harga sewa dlm 700 utk unit kosong.
tapi kalau nak beli utk duduk pun ok jugak sebab environemnt dlm apartment ni sunyi.
takde la cramp sangat.

Kalau berminat, boleh contact saya utk makluman lanjut.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog