domain 3 hot sale

lama tak update blog.
nampaknya domain 3 yg baru mula soft launch 3 minggu lepas dah jual macam goreng pisang panas.
walaupun ada saingan dari shaftsbury, tapi ramai masih berminat dengan domain 3.
mungkin sebab harganya lebih murah?
setakat entri ini ditulis, diskaun bumi utk domain 3 cuma tinggal dalam 3 atau 4 unit.
lepas tu dah takde.

tapi dengar cerita shaftsbury pun boleh tahan jualannya.
saya tak sempat melawat lagi tapi konsep SOHO di cyberjaya memang menarik.
Cuba juga menghubungi pejabat juallany tadi tapi tak angkat pula.
Hm.. nampaknya kalau hujung2 semester dan musim demam peperiksaan, memang banyak yang saya terpaksa abaikan.

eh tapi kaalau nak book domain, tawaran 50-50 buyer get buyer dengan saya masih on.
daripada anda booking saja2, apa kata letak nama saya as referral.
then kita share la separuh sorg.
0