kedai second hand di hulu langat

saya banyak menerima pertanyaan berkenaan di mana, apa alamat dan macamana nak ke kedai 2nd hand di hulu langat.
so, saya jawab kat sini la kan senang..

nama tokeh kedai ni en ismail. muda lagi orgnya...
kedai dia kat sg serai, hulu langat.
boleh call dia  ########
alamat url mudah.my dier adalah http://www.mudah.my/li?ca=8_s&id=24599

selain tu, utk air cond 2nd hand, saya beli dari en wong dr kedai 2nd hand di jalan kuchai lama
alamat url mudah.my dia adalah http://www.mudah.my/li?ca=8_s&id=12807
ni hp dier 016-3220880

saya juga ada minta satu kedai di equine, serdang utk pasang air-dind 2nd hand dan pasang aor cond baru
nama tokeh miss lee. 
dier pun ada supply aircond 2nd hand jugak sebenarnya...
harga upah dan servis pun bagus.
tp saya dah terhilangkan no hp dier.. sbb hp saya hilang baru2 ni.
harap kak haida boleh bg no hp miss lee kat komen di bawah ye..
terima kasih...

ok, tak boleh tulis banyak sbb nak kena study.
esok ada ujian bertulis PTK dan malm ada test admin law.

:)

--
Rohaniah Noor
rohaniahnoor@gmail.com
http://rohaniahnoor.blogspot.com

0