apartment baru di anggerik perdana




lama tak update blog.
i guess, time to play around has been temporarily suspended
sebab sejak dua minggu lepas, dah berturut2 test midterm.
next week lagi lah.. 2 test sekaligus.

hm.. tak banyak benda dpt tulis dlm blog kalau time2 kalut mcm ni
cuma nak share satu berita.

developer getaris nampaknya dah start promote apartment baru mereka.
siap dgn perabot.
juga di anggerik perdana, kajang.
belum pun anggerik link sold out sepenuhnya, mereka dah start jual apartment baru pulak.
nama apartment ni, saya tak pasti pulak.

tgk tanah pun dah diratakan sejak bulan lepas.
yg uniknya, apartment ni siap dgn perabot.
booking rm1k, dpt full loan.
hm..mungkin mereka markup kat s&p ni.
bg diskaun kemudian. loan 90% atas harga sebelum diskaun.

pendapat peribadi saya, ok kalau beli utk duduk
kawasan ni boleh dikatakan lengkap dgn kemudahan jalan, jalan raya dan kemudahan awam lain... dan dekat dgn hypermarket jugak.
tp kalau beli utk sewa, saya rasa kurang kot.
sbb harga sebegini, mungkin susah nak dpt positive cashflow yg sangat sangat menguntungkan.

tapi kalau lihat reputasi developer, saya sangat recommend.
:)
0