domain @ neocyber buyer get buyer scheme

hari khamis lepas, 28hb jan 2010, saya telah menerima cek komisyen buyer get buyer yg pertama.
check utk dua org pembeli: puan H dan mr RT.
jumaat mlm saya bank in, so esok cek akan clear.
seperti yg dipersetujui asal, komisyen akan dibahagi 50-50 dengan buyer.



utk encik S tak tau kenapa claim komisyen tu lambat.
maybe sebab rate lama.. so ada leceh kot.

yg syoknya emkay award saya satu cert penghargaan atas scheme ni.
cert warna kelabu putih yg cantik.
mr bernard, sales manager lake town yg sampaikan.



hm.. sempat juga bergambar dgn kenny, my favourite salesperson.


terkini, puan H dah dpt sewakan unit dia fully furnish pada harga 1800.
wah.. tahniah!

kalau anda berminat nak invest di cyberjaya, domain2 masih ada unit lagi.
boleh call kenny utk tahu lebih lanjut.
tp domain 3 pun dah buka utk pendaftaran.
detail utk domain 3 akan diberitahu dlm entri berikutnya.
Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog