anggerik link



Oleh kerana matjoe tanya pasal anggerik link kat komen entri saya terdahulu, maka saya jawab dlm satu entri khas terus.

Ok, Anggerik Link ni atau nama lain dia Ayu Indah merupakan fasa kedua projek rumah teres di Taman anggerik perdana.
Nama pemajunya Getaris Sdn. Bhd.
Leasehold.
keluasan tanah 20x70 dan 20x76
Harga actually dari rm 268,000 - 596,000
Harga paling murah yg ada masa launching hari tu adalah rm280K

Design cantik.. hijau putih.. kontemporari
4 bilik tidur, 3 bilik air.
Tingkat atas pun ada ruang rehat keluarga.
ada dry kitchen, wet kitchen.
Tile 2' x 2'.. cantik
bilik air semua tile sampai bumbung.
syiling pun tinggi.

Fasa pertama rumah teres dah siap diduduki pada awal 2008.
Selain dr rumah teres, di taman anggerik perdana ni, developer dah bina satu apartment kos rendah iaitu pangsapuri teratai
dan juga apartment kos sederhana iaitu pangsapuri Kenanga.
so anggerik link ni boleh kata projek keempat utk taman ni la..
Selepas ni, mereka nak bina apartment lagi kat sini. anggaran harga dlm rm160K
tp tak sure lagi bila nak strat projek ni.

Kawasan ni sangat dekat dgn Silk Highway dan Lekas.
Nak ke LDP, Federal Highway, Cheras, Sungai Long, Highway Utara Selatan, Saujana Impian, Semenyih mmg takde masalah.
Betul2 sebelah Bandar Teknologi Kajang, Anggerik Villa dan Anggerik Emas.
kalau dari arah kajang, jumpa junction anggerik PErdana dulu baru jumpa junction Bandar Tek.
betul2 dpn klinik kesihatan Kajang.



Pemaju ni takde website tapi boleh baca review dan lebih info kat web iProperty
Maisarah 0173329617

0