exam result dah keluar



exam result utk semester ke5 saya telah keluar.
alhamdulillah.. lulus semua.. malah lebih baik lagi result kali ini.
lebih baik dr last sem.
alhamdulilalh.. dalam pada saya sibuk membantu kawan saya menyiapkan rumah mereka di vista angkasa dan kajang, ditambah dengan rumah domain saya dan mazni sendiri
saya masih berpeluang study dan buat assignment sebaik mungkin.
terima kasih kepada rakan2 study kerana saling bantu membantu..
mazni, huda, anim, mayah, asmath, zee.. terima kasih banyak2..

syukur juga kerana korang semua juga lulus semua paper kali ni.

terima kasih juga kepada rakan2 saya yg lain yg mendoakan saya dlm pperiksaan ni..
kepada ayat yg menghantar sms mberi semangat
kepada sha yg suatu masa dulu masa saya di sem 1 dia pernah ckp kat saya, " mula2 mmg tak pandai.. lama2 pandaila.."

terima kasih kepada adik saya itah yg banyak mbantu menguruskan rumah saya semasa saya sibuk exam.. hehehe...
kepada mak, terima kasih atas doa dan sokongan dr diam
dan kepada semua yg mendoakan saya dr jauh... terima kasih.

harap next sem saya dan kawan2 study akan lebih lagi cemerlangnya.

Share:
Catat Ulasan

Disclaimer

This blog is for information and experience sharing. The authors are not responsible for any loss or damages caused by the manipulation and application of information obtained from the blog.

Facebook

Popular Posts

Translate Blog

Highlight

Mentari Court below market untuk dijual

Tiga tahun lepas, seorang kawan saya pernah bertanya potensi Mentari Court. Masa tu harga jual di sana dalam 180k. Saya katakan, bole...

Blog Archive

Real Estate Bloggers

Arkib Blog