1120 Park Avenue dah hampir sold out


Siang tadi saya ke show house 1120 Park Avenue.
Ramai sungguh yang datang.
chineese dan melayu.
masa saya datang tu ada 6 unit je lagi yang tinggal. itu pun di floor paling bawah.
paling murah dalam 186K.

apa yg menarik tentang projek ni adalah:
-lokasi yg strategi. dekat dgn sunway, subang jaya, puchong, jln klang lama, kuchai lama, bangsar.
- developer yg mempunyai reputasi yg baik. Mereka ni merupakan developer yg membangunkan kondominiun papillon di taman desa.
-Harga dan maintenance fee yg sgt menarik. namun begitu, harga yg menarik ini diimbangi dengan hanya kemudahan yg basic je yg ada si kondo ni., gym pun takde..
-hanya bayar 10% sahaja, tiada progress payment sepanjang 3 thn development. developer pula akan refund wang rebet dlm bentuk bayaran bulanan selama setahun setengah lebih kurg rm600++ sebulan.

yang kurang menarik
- leasehold
- tapak bekas lombong

bila saya tinggalkan show house tu, satu unit dah dibeli.
so, setakat pukul 1.00 tghari tadi, ada 5 unit lagi.
melihat kepada bilangan yg datang ke show house tadi, tak mustahil petang tadi atau pagi esok akan sold out kesemuanya.

utk review penuh berkenaan projek ni, boleh baca kat blog kawan saya
0