my domain is full house

Thank you for my tenants, my domain is now full house.
di saat orang lain sibuk beraya, saya sibuk membasuh rumah, mencari perabot, menunggu air cond dipasang, mencari dan membeli barang2 elektrik..
sememangnya syawal kali ni, raya bagi saya hanyalah dr hari raya pertama hingga hari raya keempat semasa saya di pahang.
bila balik sini dan sibuk menyiapkan rumah, dah tiada raya dah..
tambah pula dgn assignment yg bertimbun dan test yg dtg satu persatu..
aduhai...
tp sekarang ni alhamdulillah.. rumah tu dah penuh disewa. dua org penyewa student limkokwing dr kazakhstan, seorang expat dr phillippines.
yang tak settle lagi cuma pemasangan aircond utk bilik ke3 shj. tenant nak air cond.
nak pasang siang td, tenant letih sgt. mereka minta pasang isnin.
dah bgtau electrician yg nak pasang aircond tu dan dah ajar tenant pegi isi borang permit kat management office.
pemasangan streamyx je yg pending.
kata telekom pd ejen yg kami daftar telefon dan streamayx tu, port telefon kat cyberjaya dah habis. kena tunggu 10 permohonan baru dia pasang port baru. ada ke?
setakat ni baru ada 3 permohonan..
mcm ni, thn bila baru nak masuk telefon ni...? tenant mmg sangat memerlukan internet...
hm..
--
Rohaniah Noor
rohaniahnoor@gmail.com
http://rohaniahnoor.blogspot.com
0