Vista Angkasa for rent

Vista angkasa untuk disewa

Rumah kawan saya sedang direnovate untuk jadi jaauh lagi cantik.
So, sejak minggu lepas, saya sibuk uruskan rumah ni.. dan juga rumah kawan saya di kajang tu.

Untuk rumah ni, saya dah beli cat, ikut bajet yg kawan saya nak.
Nak beli Jotun Jotaplas 18 liter dah habis kat kedai hardware serdang tu.
so saya ambil ICI maxilite 18 liter warna linen. Harga rm63.
utk feature wall, saya ambil jotun warna ungu muda 7 liter dan warna borobudur. Juga dari Jotun Jotaplast. Harga rm30.00
Untuk dinding yg ada kulat tu, saya beli sealer 5 liter je.. harga rm57.00
manakala untuk pintu, saya ambil jotun gardex 1 liter harga rm28.00

Saya akan tolong catkan.
wah.. seronoknya mengecat rumah ni...sangat letih tapi seronok dan puas hati tgk hasilnya nanti.

Sepupu kawan saya pula akan uruskan utk penggantian tiles pula.
insay allah isnin angkut barang, selasa depan start kerja. khamis boleh siap semua.
nasib baik mohon permit renovate dr pihak management, cepat boleh dapat.

tabletop kitchen cabinet pun perlu diganti. Saya sedang usahakan.
Insya Allah, bulan 10 dah boleh disewakan.
So, sesiapa yg berminat utk sewa satu unit apartment di Vista Angkasa bulan oktober 2009 ni boleh la hubungi kami.
So far, mmg dah ada beberapa panggilan yg diterima tp malangnya belum dpt tunjuk rumah lagi..
sbb renovation belum siap.
insya allah boleh tgk rumah lepas raya.

Di bawah ni saya copy paste iklan utk rumah ni.

Monthly rent: RM 1 500 (nego) Bedrooms: 4
Type: Apartments, For Rent Size: 1010 sq.ft.
Furnished: Not furnished

Facilities: -

Block 8, level 15. Just next to University LRT Station and bus station. Near MidValley, Federal highway, Petaling Jaya, Bangsar, Bangsar South and Kuala Lumpur city center.
New Paint interior and exterior, new tiles. Equipped with kitchen cabinet, fans for 3 bedrooms and living hall. Will be available on October 2009.

Genuine tenant please call me 0192648628. 2 months deposit + 500 for utilities.



View Larger Map
0