kenanga apartment, taman anggerik perdana for rent


apartment kenanga, taman anggerik perdana untuk disewa.

kawan saya, ayat nak sewakan rumah dia di pangsapuri kenanga atau apartment kenanga di taman anggerik perdana.
sedia untuk diduduki pada bulan oktober 2009.
3 bilik tidur, 2 bilik air. keluasan adalah lebih kurg 850 sqft.
rumah baru.. belum pernah diduduki. so, memang cantik la dalam dia..

rumah ni kosong.. tapi gril, lampu dan kipas mmg ada la..
rumah dipasang tiles sepenuhnya.
tapi kalau nak semi furnished, ayat kata takde masalah. tu boleh dibincangkan.

anggerik perdana ni kat jalan semenyih. Dkt dgn anggerik villa.. sebelum bandar teknologi kajang.
dekat dengan jalan masuk ek highway silk, lekas, kl-seremban, besraya.
20 minit ke putrajaya.. 35 minit ke pusat bandar kuala lumpur. 7 minit ke seksyen 5 bandar baru bangi, ikut jalan kelab golf.
nak ke bandar kajang pun dekat je.. cuma kena lalu traffic light la.. hehe..
nak ke semenyih pun dah dekat.. sbb kat tgh2 antara kajang dan semenyih.

betul2 dpn sekolah rendah. dkt simpang depan anggerik perdana tu ada klinik kesihatan kerajaan kajang. Dekat juga dgn sekolah teknik kajang.
pasar malam isnin dan sabtu tp yg sabtu tu kecil-kecilan je..
ada billion. nak ke giant kajang prima pun dekat. kalau terus lagi, ke tesco saujana impian.
terus lagi menghala ke sri kembangan lalu sg long, akan jumpa jusco.
so, nak shopping mmg takde masalah.
kalaau anda berminat, boleh call 0192648628

harga sewa rm500 (boleh runding)
deposit 2+ 1, deposit utiliti rm200






pondok guard depan pangsapuri teratai.
sebelah teratai adalah pangsapuri kenanga.
tp skang ni pondok guard ni dah pindah ke depan sikit lagi.
sbb kat depan tapak guard ni sekarang, developer tgh bina rumah teres 2 tingkat.


View Larger Map

NOTA: RUMAH NI DAH PUN DISEWA.
NOT AVAILABLE ANYMORE

0