alunan bayu dan belaian bayu belum sold out

ini entri pendek dr saya hari ni
td saya ke pkns property fair di sacc mall
nak register untuk crystal view dan crystal heights di seksyen 7 shah alam.
belum launch.. baru dibuka utk pendaftaran.

then saya dapat tahu yang pangsapuri alunan bayu dan belaian bayu rupanya masih belum sold out.
masih ada 5 unit lagi utk alunan bayu dan 5 unit lagi utk belaian bayu
alunan bayu dan belaian bayu ni saya dpt tahu thn lepas masa melawat pkns property fair ni jugak la..
masa tu, harga pun dlm 140K je..
harga sekarang tak pasti pulak.

tp since masih ada 10 unit lagi yg belum dijual, kalau ada sesiapa berminat, boleh la book satu.
maklumat lanjut tentang pangsapuri ni boleh baca di sini.

http://www2.pkns.gov.my/hartanah/RumahKediaman/ShahAlam/Seksyen24/PangsapuriBelaianBayuAlunanBayu/tabid/556/Default.aspx
0