pesanan ringkas: intai siang pandang-pandang

maaf, saya sedang sibuk dgn preparation peperiksaan akhir semester. peperiksaan akan bermula pada hari khamis 23 april ini dan berakhir pada 28 april 2008. 4 subjek semuanya yang perlu diharungi!

dalam masa yg singkat ni, saya cuma ingin berkongsi satu tips yang dah lama saya rasa nak share kat sini.
kepada mereka yang belum pernah membaca buku2 renesial leong berkaitan pelaburan hartanah.
bagaimana anda tau bahawa sesebuah hartanah itu mempunyai pasaran sewaan yang bagus.
sila review dan lawat hartanah tersebut pada waku siang dan malam.
waktu siang, utk melihat keadaan persekitaran rumah tu dgn lebih jelas.
wkt malam utk melihat kadar kepenghunian rumah tu. kalau lampu byk terpasang, bermakna ada ramai org tinggal di situ. bermakna, org mmg suka tinggal di situ dan pasaran sewaanya bagus.
kalau sunyi je macam kawasan berhantu, aik kawan2 lupakan je la ye..
itu sahaja.

saya nak sambung group study dgn kawan2.
yg ada kat sini skang adalah mazni, anim, lyna, mayah, asmath dan huda (just a courtesy to them. chaiyok!)
0