Vista Angkasa

I can't believe my dream to be an owner of a unit of Vista Angkasa condominium is going to be realised! Setelah 2 tahun memasang angan2 akhirnya aku sedang dlm proses membeli sebuah unit kondo ini(kondo ke? lif dan lobi dier buruk giler). blok 7 tingkat 12.. menghadap ke kerinchi link dan klcc. wah...

semasa hanim menunaikan umrah, aku pesan doa untuk memiliki portfolio hartanah ini ke sana. tima kasih hanim! alhamdulilah minggu yg sama aku nampak iklan vista angkasa utk di jual dgn harga yang aku rs bpuas ati. berjaya menghubungi agent yg terlibat dan berjaya melihat unit tersebut. namun oleh kerana aku xpuas hati dgn cara agent tu mengendalikan proses ni, aku dpt contact owner dan deal secara direct. agent tu yg aku kenali sbg mr raj dr M.s properties nampaknya cuba putar belit aku dan owner. so, u all better be carefull kalau deal dgn dier ni.

alhamdulillah, sekarang dah sampai proses menandatangani s&p. mohon bantuan kepakaran shuna dan hanim dari firma guaman hasnan hamzah untuk menguruskan semua legal proceeding. namun begitu, borg loan belum lg diisi! pada awalnya cimb value unit ni rm170k. tapi alhamdulillah dapat contact ija dari bank al-rajhi dan al-rajhi value sebanyak rm180k. so, boleh la apply loan 90% dari rm180k. if u guys tak pernah buat urusan mcm ni, believe me, it is legal and azizi ali ader ajar cara ni dlm buku jutawan hartanah yg dier tulis. insya allah, urusan loan akan dpt juga diselesaikan dengan bantuan ija, shuna dan hanim ni jugak.

any updates regarding this project, akan dimaklumkan lg!
0